About Kava design

KAVA design 

Is een creatieve interieur studio gerund door Karin Valckx. Elke klus groot of klein is de moeite waard om over na te denken. Als ontwerper werk ik graag samen met de opdrachtgever om de ideale oplossing te ontwerpen, 

Kantoren & Bedrijfsruimtes

Ieder bedrijf heeft zijn eigen cultuur en met een goed interieur kun je meteen de toon zetten.  Zowel je klanten verwelkomen in eigen sfeer als een echt team gevoel creëren is met interieur te bewerkstellen. 

 

industrieel interieur

Woonhuizen & interieurs

Er is geen beter gevoel dan je thuisvoelen. Maar bij een verbouwing zijn er zoveel keuzes dat het fijn is als er iemand meekijkt. 

Meubel ontwerp & design producten

In opdracht van of soms uit eigen koker. Vind ik het geweldig om meubels en producten te ontwerpen met oog voor het kleinste detail. 

Onze partners. 

Om goede ideeën tot uitvoering te brengen heb je goede partners nodig. Hoewel wij onafhankelijk ontwerpen zijn is het erg fijn om te werken met partners die onze visie begrijpen.  

Ons Team 

Kava design heeft een nauwe samenwerking met INinterieurs.  Patricia en Karin zijn partners in design en samen creeren we velen mooie projecten. 

Karin Valckx

Interieurarchitecte

Eigenaar van Kava-design

 

Patricia Vernooij

Partner in design

Eigenaar INinterieurs

Interieur ontwerpster

Laura van den Bosch

Stagair 

Interieur ontwerpster

Waarom kiezen voor

KAVA design? 

Als ontwerper vind ik het mijn verantwoordelijkheid om altijd verder te kijken dan alleen mijn eigen vakgebied. Interieur is niet iets puur visueel maar word gemaakt voor de gebruikers. En komt ook pas in het gebruik tot leven.     

Ga niet altijd voor de standaard maar creëer iets unieks. 

Ontwerpen met lef laat je inspireren! Het is beter om groots te dromen en hoog in te zetten. 

 

Een goed ontwerp begint bij de juiste vragen.

Het gaat niet alleen om simpele werkplekken en functies. Maar om mensen en ambities. Luisteren en samen sparren zijn daarom in elk proces essentieel. 

Een groot gebaar.

Als je het helemaal anders aan gaat pakken maak dan een groot gebaar. Tuurlijk een plantje en een kleurtje op de wand zijn leuk. Maar laten we groter denken en een echte inpact maken. 

Oog voor detail

De finesse van een ontwerp zit soms in de kleinste onderdelen van het ontwerp. Daarom is meubel en product ontwerp ook een echte passie van mij.

Subscribe Our Newsletter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.