Better Future

Een eerste indruk maak je maar een keer en deze plek bied een warm ontvangst. Het ontwerp bied vooral ruimte om actueel te blijven Better Future staat voor een betere toekomst en staan dus niet stil! Better Future is een partij die focust op strategie en leiderschap voor zij die durven te dromen. En dromen hebben we zeker gedaan tijdens de co-creatie sessie die aan dit ontwerp vooraf ging.

 

hal

Dit kantoor/ conferentie centrum staat midden in het bos. Als je het gebouw binnenkomt krijg je een warm ontvangst. De magnetische foto wand laat meteen zien wie hier zitten. En de hoge sta tafel bied een welkom alternatief voor een saaie wachtkamer. Hier kun je nog even werken maar ook goed brainstormen en overleg houden. Zo word de hal niet alleen een plek van komen en gaan maar ook van ontmoeten.

 

IMG_2243

IMG_2239

 

 

Better Future is een bedrijf met visie en een verhaal.
Deze hoek verteld zowel het verhaal van het ontstaan van Better Futere als een van de nieuwste projecten. Het is allemaal ontstaan met een koffer vol met kinderkleding en een reis naar Gambia. Uit deze reis bleek dat mensen geen behoefte hadden aan geld of kleding. Maar veel meer hebben aan leiders en ondernemers. Deze koffer wand verteld verhalen van reizen die hier uit zijn ontstaan. Elke koffer zit vol met geschenken en prestaties van Better Future en hun partners. De busstop met busbanken vertellen over hun rondreizende Buzz project in India waar ze vrouwen helpen om zelf ondernemers te worden. Voor meer details kun je een blik nemen op hun website.www.betterfuture.nl

IMG_2250

 

IMG_2244

IMG_2246

IMG_2265

IMG_2262

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *